Je bent hier:
Agenda Nationale kalender
Terug naar overzicht
10-daagse Provinciale reis naar AndalusiŽ vertrekdatum 18 oktober - Inschrijvingen afgesloten
op 18/10/2022 - 27/10/2022
Programma:

Ontdek met ons bekende en onbekende pareltjes in Andalusië

Spanje, gelegen op het Iberisch schiereiland tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, roept beelden op van matadors, sangria, flamencodansers en paella. Hoewel al deze traditionele clichés in overvloed aanwezig zijn, is de echte aantrekkingskracht van het land te vinden in de gepassioneerde, relaxte mensen en de onovertroffen natuurlijke schoonheid.

Zelfs langs de platgetreden toeristische paden zijn er authentieke Spaanse ervaringen te beleven, traditionele lokale gerechten te proeven en idyllische dorpjes met tijdloze charme te verkennen. Net als de beroemde tapas van het land, is Spanje zelf een waar smörgåsbord van bloeiende steden, bizarre festivals, panoramische uitzichten en adembenemende stranden - waardoor het een prachtig en betoverend land is als geen ander. Vreemde, betoverende architectuur, ongelooflijk nachtleven en de diversiteit van kunst en cultuur dragen bij aan de unieke allure van het land. 

Bewust koos Neos Limburg een reisdoel binnen de Europese grenzen.  En er werd een programma gemaakt op maat van Neos!  

Een kleine rondreis doorheen dit stukje Spaans paradijs van 12 t.e.m. 21 oktober en van 18 t.e.m. 27 oktober 2022. Het is een vliegvakantie en voor de uitstappen staat er een bus voor ons klaar. 
 
Alle informatie kan je raadplegen met onderstaande link naar de reiswebsite. De reiswebsite heeft ook het reserveringsformulier waar je voor deze reis kan inschrijven.
 
De interesse is zo groot dat er een tweede reis gepland werd van 12 oktober t.e.m.  21 oktober 2022.  
 
 

 
Georganiseerd door:
Neos Limburg
Locatie:
Andalusië
Andalusië
99999 AndalusiŽ