Je bent hier:
Wie zijn wij?
Wie zijn we?

NEOS, dat staat voor “Netwerk van Ondernemende Senioren”, is een seniorenbeweging voor de middengroepen en is oorspronkelijk gegroeid uit de organisaties UNIZO en Bouwunie.

Onder de noemer “middengroepen” worden er nu mensen uit verschillende beroepscategorieën bijeengebracht, zoals zelfstandigen, beoefenaars van vrije beroepen, kaderpersoneel, bedienden en ambtenaren in dienst van de overheid en particuliere organisaties.

Wellicht kent u onze beweging via onze lokale clubs, verspreid over gans Vlaanderen en specifiek via onze NEOS-club Puurs-Sint-Amands. We stellen ons dan ook graag wat persoonlijker aan u voor.

Neos is er voor alle senioren die zich op socio-cultureel vlak willen blijven ontwikkelen. Onze lokale worteling is onze kracht; ieder Neos-lid moet in zijn of haar gemeente een groep mensen hebben waarmee men op stap kan gaan, nieuwe dingen kan leren en gezellige momenten kan delen.

In het steeds wisselend seniorenlandschap richten wij ons speciaal naar de nieuwe “jongsenioren” die in aantocht zijn; zij die een actieve rol willen blijven spelen in de samenleving of wensen te participeren aan het maatschappelijk leven binnen een continu en dynamisch Neos‑gebeuren.

Neos Puurs-Sint-Amands is sinds 1980 een succesvolle club met momenteel een 180-tal leden. Het bestuur staat garant voor een afwisselend jaarprogramma waarin uitstappen, voordrachten, gezellig samenzijn, sportieve uitdagingen, reizen, kaart- en ontmoetingsnamiddagen worden aangeboden. Raadpleeg voor verdere informatie onze website www.neosvzw.be/puurs-sint-amands(www. neosvzw.be aanklikken)