Welkom op de site van Neos Lier

Eindelijk op pensioen. Meer dan ooit breekt een levensfase aan waarin genieten centraal staat. Genieten van de rust, van de tijd om al die uitgestelde plannen of onvervulde dromen te verwezenlijken. Maar al snel merk je dat alleen ook maar alleen is. En dus ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe vriendschappen.

Gelukkig is er Neos, netwerk van ondernemende senioren.

Neos is een bruisende vereniging voor actieve senioren met een brede interesse. Cultuur, uitstappen, reizen, sport of ontspanning, … het staat allemaal op ons programma! Ontdek meer en kijk verder op onze website!

 

30/5/2023
Voordrachtnamiddag met Sven Pichal (de inspecteur van Radio 2): Sven consumeert
Hoe (on)machtig ben je als consument? Er zijn vele klanten- en ombudsdiensten, consumentenprogramma’s, -wetgeving en -organisaties. Waarom laten consumenten zich dan soms toch nog in de luren leggen? Sven Pichal trok naar het hart van de kledingindustrie in Bangladesh en was getuige van de ontwikkelingen in het groener worden van onze economie.
6/6/2023
Wandelen in Berlaar/Gestel
We komen tegen 14 uur samen op de kleine parking tegenover De Boekt Kesselsesteenweg 14 2590 Berlaar. Het is een landschapswandeling in de Netevallei midden het groen van ongeveer 7 km. Afsluitmoment is voorzien op het terras van Station Balder Stationsplein 1.Berlaar.
13/6/2023
Babbel- en spelnamiddag
Heb je zin in een aangename namiddag samen met andere Neos-leden, kom dan naar onze babbel- en spelnamiddag in het Hof van Aragon. We spelen er Scrabble, Rummikub of we leggen een kaartje.
15/6/2023
Fietsen met Neos
We maken een fietstochtje van ongeveer 35 km. Vertrek om 14 uur op de parking van de Carrefour aan de kant van de Auto5. Iedereen kan meerijden vermits we er zeker geen koers van maken.
20/6/2023
Ledenfeest
Feestnamiddag met lekker eten en de muzikale begeleiding van Geert en Liselotte. Enkel voor leden van Neos Lier.