Welkom op de site van Neos Lier

Eindelijk op pensioen. Meer dan ooit breekt een levensfase aan waarin genieten centraal staat. Genieten van de rust, van de tijd om al die uitgestelde plannen of onvervulde dromen te verwezenlijken. Maar al snel merk je dat alleen ook maar alleen is. En dus ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe vriendschappen.

Gelukkig is er Neos, netwerk van ondernemende senioren.

Neos is een bruisende vereniging voor actieve senioren met een brede interesse. Cultuur, uitstappen, reizen, sport of ontspanning, … het staat allemaal op ons programma! Ontdek meer en kijk verder op onze website!

 

31/10/2020
Misviering overleden en zieke leden
Tijdens deze misviering herdenken wij alle overleden en zieke leden en hun naasten. In de Sint Gummaruskerk (de Peperbus).
16/11/2020
Burn-out voor beginners
Arnout Van Den Bossche vertelt u over een "burn-out" voor beginners. Geestige onemanshow over het werk, collega's, bazen... "Je baas kan je niet gelukkig maken, dat moet je zelf doen"
30/11/2020
Vayamundo Oostende
Midweek in Oostende bij Vayamundo van 30 november t.e.m. 4 decemberl 2020 Het belooft een spetterende midweek te worden met Mia Doornaert als topspreker, een uitstap naar Duinkerke mét boottocht en een heerlijke sneukeltocht in het charmante Veurne. Dat wordt ongetwijfeld een weekje op en top genieten als God in Frankrijk!
8/12/2020
Een zoen van toen
Stokman & Vos: Met hun Golden-oldies programma "een zoen van toen" hebben Astrid Stockman en Liesbeth Devos een glasheldere missie: ons verblijden met pareltjes uit ons muzikaal cultureel erfgoed. Speciaal voor senioren duikt dit alle charmantste sopranen duo in de mooiste melodieën uit het klassieke en lichte repertoire.
23/1/2021
Andrea Bocelli
Als gevolg van de Corona maatregelen wordt deze activiteit uitgesteld. De Italiaanse wereldster Andrea Bocelli brengt niet alleen zijn allergrootste successen maar ook beroemde en geliefde area’s uit de operawereld. Het coronavirus slaat ook in de showbiz toe. Het optreden van Andrea Bocelli wordt uitgesteld tot 09/06/2020!
Zoek: