Welkom op de site van Neos Lier

Eindelijk op pensioen. Meer dan ooit breekt een levensfase aan waarin genieten centraal staat. Genieten van de rust, van de tijd om al die uitgestelde plannen of onvervulde dromen te verwezenlijken. Maar al snel merk je dat alleen ook maar alleen is. En dus ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe vriendschappen.

Gelukkig is er Neos, netwerk van ondernemende senioren.

Neos is een bruisende vereniging voor actieve senioren met een brede interesse. Cultuur, uitstappen, reizen, sport of ontspanning, … het staat allemaal op ons programma! Ontdek meer en kijk verder op onze website!

 

25/9/2023
Petanquen met Neos
Kom mee een balletje gooien op de petanquebaan naast dienstencentrum DE WAAIER (Dorpsstraat 111 in Koningshooikt). Amusement komt bij ons op de eerste plaats. Heb je geen petanqueballen? Geen probleem we hebben er genoeg in reserve.
26/9/2023
Startnamiddag en voordracht met Andrť Vermeulen "Van Canzonissima tot Eurosong"
Andrť Vermeulen neemt ons mee terug in de tijd met zijn voordracht: "Van Canzonissima tot Eurosong". Sterke verhalen, leuke anekdotes en de meest ophefmakende tv-momenten op de weg naar het Songfestival. Verhalen over Bobbejaan Schoepen, Jo Leemans, Louis Neefs, Ann Christy en nog vele anderen. Startnamiddag van ons nieuwe werkjaar met voortelling van ons nieuwe programma tot einde 2023
12/10/2023
Sterrelicht en appeltaart musical
De musical brengt een positief verhaal, waarbij ware verbinding tot stand gebracht wordt. Een ontroerend verhaal vol humor, dat tegelijk hoopvol en gezellig is, over elkaar ontmoeten in warme buurten.
14/10/2023
Tentoonstelling creatief werk van onze leden
29/10/2023
MelodieŽn voor miljoenen
Voor dit nieuwe Belcantoconcert in de reeks MelodieŽn voor Miljoenen trekken we opnieuw naar de mooie Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Frascati Symphonic brengt er een muzikaal programma boordevol wervelende maar ook melancholische melodieŽn uit zowel opera als operette. Wie zichzelf wil trakteren op een muzikale, romantische tocht doorheen Centraal- en Oost-Europa, mag dit concert niet missen.