Welkom bij NEOS Beerse

Eindelijk op pensioen. Meer dan ooit breekt een levensfase aan waarin genieten centraal staat. Genieten van de rust, van de tijd om al die uitgestelde plannen of onvervulde dromen te verwezenlijken. Maar al snel merk je dat alleen ook maar alleen is. En dus ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe vriendschappen.

Gelukkig is er Neos, netwerk van ondernemende senioren.

 

 

 

Neos is een bruisende vereniging voor actieve senioren met een brede interesse. Cultuur, uitstappen, reizen, sport of ontspanning, … het staat allemaal op ons programma! Ontdek meer en kijk verder op onze website!

5/3/2024
wandelen met GERARD
wandelen met Gerard 13,30 u
12/3/2024
Wereldwonderen
De 7 wereldwonderen? Er waren de klassieke en er zijn de 'moderne'. Van de klassieke is er nog één die de tand des tijds heeft doorstaan, sommige van de moderne zijn ook al pensioengerechtigd. Na deze lezing van Rob van Eck weten we er alles van.
17/3/2024
Cavalluna - Land of a thousand dreams
Europa’s bekendste paardenshow is terug! Na CAVALLUNA – Secret of Eternity, volgt nu de nieuwe spectaculaire show, CAVALLUNA – Land of a Thousand Dreams. Op 17 maart veroverde Neos de beste zitjes op de tribune van het Sportpaleis aan een mooie kortingsprijs. In deze voorstelling mag het publiek zich weer verheugen op beeldschone paarden, eersteklas paardrijkunst, imposante scènes, ongelofelijke showeffecten en droomachtige muziek vol gevoel – verpakt in een meeslepend verhaal.
23/3/2024
Grüsse aus Wien
Grüsse aus Wien, het Weens concert van de Internationale Robert Stolz Club, krijgt ieder jaar opnieuw lovende commentaren. De succesformule kan keer op keer rekenen op heel wat enthousiastelingen. Ook volgend voorjaar plannen we een nieuwe editie van dit Weens namiddagconcert. Vertrouwde elementen die er ook dit keer een prachtig concert van zullen maken: het grote Robert Stolz Promenade Orkest onder leiding van André Walschaerts, getalenteerde solisten, een koor, een adembenemende balletchoreografie en de mooiste Weense melodieën. 50euro +busvervoer en warme maaltijd
24/3/2024
Schlagerfestival – ‘Flower Power editie 2024
Na de Glitter & Glamour Editie in 2023 kondigt Het Schlagerfestival in 2024 de Flower Power Editie aan. Neos is er swingend/zingend bij op zondag 24 maart (15u) in de Trixxo Arena te Hasselt. Een van de succesfactoren van Het Schlagerfestival zijn de gevestigde, muzikale waarden. Het zijn de artiesten waar mensen voor buiten komen, omdat ze voluit willen meezingen met ‘Viva De Romeo’s’, ‘Laat het gras maar groeien’ of ‘Zaterdagavond’, liedjes van respectievelijk De Romeo’s, Sam Gooris en Lindsay. Met veel enthousiasme is het drietal opnieuw in het voorjaar van 2024 van de partij. Andere art
Zoek:
Welkom bij NEOS Beerse
Wij zijn blij dat u onze nieuwe website gevonden hebt.
Lees meer>>