Welkom bij NEOS Beerse

Eindelijk op pensioen. Meer dan ooit breekt een levensfase aan waarin genieten centraal staat. Genieten van de rust, van de tijd om al die uitgestelde plannen of onvervulde dromen te verwezenlijken. Maar al snel merk je dat alleen ook maar alleen is. En dus ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe vriendschappen.

Gelukkig is er Neos, netwerk van ondernemende senioren.

 

 

 

Neos is een bruisende vereniging voor actieve senioren met een brede interesse. Cultuur, uitstappen, reizen, sport of ontspanning, … het staat allemaal op ons programma! Ontdek meer en kijk verder op onze website!

25/3/2023
Cavalluna
26/3/2023
Schlagerfestival
4/4/2023
Wandelen met Marcel
10/4/2023
Aperitiefconcert met Troubadoux
APERITIEF CONCERT NEOS BEERSE TROUBADOUX-een trio van ervaren muzikanten die steevast de gezellige jazzy sfeer biedt uit het eerste deel van de vorige eeuwÖ.ze spelen swing jazz en aanverwanten. Deze heren vonden hun inspiratie in de muziek van Django Reinhard en bouwden daarop verder. Zelfs een walsje, een bossanova of een sfeervolle bewerking van gekende melodieŽn uit andere genres zijn nooit verafĒ. Stef Huybrechts( sologitaar) Jan Vanpoucke (ritmegitaar) Frits Jochems(contrabas) Een geweldig muzikaal trio. Een ritmische gezelligheid om van te genieten. Voor deze gezellige muzik
22/4/2023
Seniorenraad zoekt ideeŽn
Zoek:
Welkom bij NEOS Beerse
Wij zijn blij dat u onze nieuwe website gevonden hebt.
Lees meer>>