Welkom bij NEOS Beerse

Eindelijk op pensioen. Meer dan ooit breekt een levensfase aan waarin genieten centraal staat. Genieten van de rust, van de tijd om al die uitgestelde plannen of onvervulde dromen te verwezenlijken. Maar al snel merk je dat alleen ook maar alleen is. En dus ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe vriendschappen.

Gelukkig is er Neos, netwerk van ondernemende senioren.

 

 

 

Neos is een bruisende vereniging voor actieve senioren met een brede interesse. Cultuur, uitstappen, reizen, sport of ontspanning, … het staat allemaal op ons programma! Ontdek meer en kijk verder op onze website!

4/8/2024
Hoog in de lucht
We hebben stoelen gereserveerd in het Antwerpse theater Elckerlyc voor de vlucht van 4 augustus, vertrek om 15u, boarding vanaf 14u30. 3 Juli moeten wij onze reis en het aantal passagiers bevestigen, inschrijven kan tot de 2e juli door overschrijving van 28 € per persoon naar onze rekening met vermelding VLIEGER. We reizen met de lijnbus en moeten nog beslissen of we ook samen gaan eten.
13/8/2024
fietsen met Willy
Vertrek 13u30 van het Kerkplein Onder voorbehoud: richting Oostmalle
15/8/2024
openluchtspectakel 'Jeanne d'Arc' kasteeldomein de Merode,Westerloo
Openluchtspektakel ‘Jeanne D’Arc’: donderdag 15 augustus 2024, 20.45u, Kasteeldomein de Merode, Westerlo Na het succes van ‘Marie-Antoinette’, brengt Historalia een nieuw historisch figuur op de planken op hun idyllische vertrouwde terrein: het kasteeldomein de Merode in Westerlo. Laat je meeslepen door het episch verhaal van deze legendarische Franse heldin en ontdek de strijd, moed en opoffering die haar tot een icoon maakten. In een regie van Luc Stevens, met Sam Gevers als componist en met liedteksten van de hand van Jelle Cleymans staat dit spektakel wederom garant voor indrukwekkende
29/8/2024
De klokkeluider van de notre Dame Festivaria Donkmeer
Openluchtmusical Festivaria, ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ , donderdag 29 augustus 2024, 21.00u, Donkmeer Berlare Festivaria brengt het meesterwerk van Victor Hugo voor het eerst in Vlaanderen live op scène. Verwacht je aan een groots openluchtspektakel met de meeslepende musicalsongs uit de Disney-klassieker. Het Donkmeer in Berlare is voor twee weken de Seine in Parijs. En Neos kaapte alvast een exclusieve avond voor al haar leden weg. Noteer 29 augustus met stip in de agenda. Een tipje van de (verhaal)sluier: Parijs, 1482. Na 20 jaar in totale afzondering verlaat Quasimodo st
3/9/2024
Beeldende filosofische wandeling in vosselaar met Marcel en Jef
Zoek:
Welkom bij NEOS Beerse
Wij zijn blij dat u onze nieuwe website gevonden hebt.
Lees meer>>