Welkom bij NEOS Beerse

Eindelijk op pensioen. Meer dan ooit breekt een levensfase aan waarin genieten centraal staat. Genieten van de rust, van de tijd om al die uitgestelde plannen of onvervulde dromen te verwezenlijken. Maar al snel merk je dat alleen ook maar alleen is. En dus ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe vriendschappen.

Gelukkig is er Neos, netwerk van ondernemende senioren.

 

 

 

Neos is een bruisende vereniging voor actieve senioren met een brede interesse. Cultuur, uitstappen, reizen, sport of ontspanning, … het staat allemaal op ons programma! Ontdek meer en kijk verder op onze website!

10/10/2023
Fietsen met Willy
12/10/2023
Sterrelicht en Appeltaart
Muzikale voorstelling van Luc Stevens, een positief verhaal waarbij ware verbinding tot stand komt.
17/10/2023
Jan Peumans: een zachte Anarchist
Jan Peumans is voormalig politicus voor N-VA. Hij is erevoorzitter van het Vlaams parlement en bekleedde functies als volksvertegenwoordiger, schepen, burgemeester en provincieraadslid. Deze dagen is ook bekend als de humoristische voorzitter van de VRT-kijkcijferhit ‘Vrede op Aarde’. Wim Peumans is schrijver en doctor in de antropologie. Hij is auteur van twee bekroonde academische boeken, een politieke biografie en een literair non-fictieboek. Hij werkt nu aan zijn volgend boek: een biografie van de Maas.
29/10/2023
Melodieën voor Miljoenen
5/11/2023
Red Star Line
Met de razendsnelle verkoop van de landelijke voorstellingen van de musical Red Star Line reizen we van Neos Beerse met Verhoeven naar de voorstelling en terug. Inbegrepen zijn kaarten categorie 1 en de busreis. Bij 20 deelnemers komen ze ons in Beerse ophalen. NB. Bij deze reis is geen maaltijd inbegrepen.
Zoek:
Welkom bij NEOS Beerse
Wij zijn blij dat u onze nieuwe website gevonden hebt.
Lees meer>>