Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Musical Les MisÚrables
op 3/12/2023 om 14:00 tot 17:00
Programma:

 De legende is terug! Bijna 25 jaar geleden stond de epische musical voor het eerst in België. Het bleek een groot succes en zorgde voor de doorbraak van het genre bij het grote publiek.

De vernieuwde, eigentijdse, spectaculaire versie uit Londen van Cameron Mackintosh strijkt dit najaar neer in ons land.

Voor deze productie stelde Studio 100 samen met De Graaf & Cornelissen Entertainment en Van Lambaart Entertainment een cast samen met de beste namen uit de lage landen: een combinatie van sterke Nederlandse acteurs aangevuld met Vlaamse namen zoals Jonas Van Geel, Nordin De Moor en Ianthe Tavernier.

Het verhaal: Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Doorheen de jaren bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

 
Georganiseerd door:
NEOS Nationaal