Welkom bij Neos Grobbendonk-Bouwel!

NEOS staat voor

NEtwerk van
Ondernemende
S
enioren

Neos Grobbendonk-Bouwel is een vereniging van en voor de actieve senior uit Grobbendonk en omgeving.

Iedereen die zijn vrije tijd graag op een leuke en toch zinvolle manier wil doorbrengen, is bij Neos Grobbendonk-Bouwel aan het juiste adres.

We organiseren voordrachten, culturele evenementen, uitstappen en nog veel meer in een altijd gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer.

Nieuwsgierig?

Ontdek dan op deze website wat Neos Grobbendonk-Bouwel je allemaal te bieden heeft! 

Lid worden?

Bezorg ons je gegevens (zie knop 'lid worden') en schrijf 35 euro over op rekening van Neos Grobbendonk-Bouwel BE89 4044 0569 6185.

Gerichte vragen?

Mail naar grobbendonk@neosclub.be

5/3/2024
WANDELING: Bouwelven
Een gezellige wandeling doorheen de eigen streek.
12/3/2024
VOORDRACHT: "Het herkennen en voorkomen van beroertes" door dr. Luc Stockx
Luc Stockx mag je gerust een pionier noemen. Hij bouwde mee de interventieradiologie in België uit en deed mee aan tv-programma Topdokters om mensen te sensibiliseren. Een Topdokter die net zo ambitieus is achter de schermen als op je tv-scherm.
23/3/2024
CONCERT "Grüsse aus Wien"
Grüsse aus Wien, het Weens concert van de Internationale Robert Stolz Club, krijgt ieder jaar opnieuw lovende commentaren.
26/3/2024
MUZIKAAL OPTREDEN: "Hommage à Brel" door Filip Jordens en co
In Hommage à Brel brengen Filip Jordens en zijn formidabele muzikanten een meesterlijke ode aan de Belgische grootmeester van het Franse Chanson: Jacques Brel!
18/4/2024
VOORDRACHT: "Cybercriminaliteit" door Politie
Onze maatschappij is steeds meer verbonden door, en dus ook afhankelijk van, cybernetwerken. Helaas kunnen deze geïnfiltreerd worden door organisaties met slechte bedoelingen.
Zoek: