Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Senioren FEST 4/9/2022
op 4/9/2022 om 14:00 tot 19:00
Programma:

Op zondag 4 september vieren we samen met alle senioren van Neos Nationaal het 40+2 jarig bestaan van Neos in Lotto Arena Antwerpen.

Genoeg tijd verloren. De hoogste tijd om mensen terug samen te brengen. Neos bestaat 40 + 2 jaar en viert dit met een festival waar beleving, verbinding, herkenning, samenhorigheid, enthousiasme en levenskunst centraal staan. Neos FEST brengt 5.000 leden samen in de Lotto Arena om er samenthousiast te genieten van een totaalbeleving met muziek, lekker eten en drinken, de nodige randanimatie, maar bovenal … een feest waar we terug kunnen genieten van elkaar.

De totaalbeleving start al aan jouw voordeur. Een autocar brengt de leden van jouw club naar een restaurant waar we genieten van een feestelijke maaltijd met aperitief. Vervolgens gaat het naar de Lotto Arena, het gezellige broertje van het Antwerpse Sportpaleis, waar ieder vanop zijn eigen zitje geniet van een muzikale namiddag. Neos staat garant voor nét dat ietsje meer. Jullie zullen in de watten gelegd worden!

Op het programma? Talrijke verbindende activiteiten én de nodige muzikale gasten die met hun muziek nostalgie en verbondenheid brengen. Raymond van het Groenewoud, Studio Guga en de Grungblavers zullen elk op hun eigen manier het dak van de Lotto Arena blazen. We maken er samen een feestje van!

Mogen we jou ook verwachten om met ons mee te vieren?

Neos Kasterlee heeft alvast plaatsen gereserveerd!

Inschrijven kan door storting op Neos Kasterlee

Vóór 6 juni

BE17 7330 0864 1821

met vermelding: Senioren Fest

 

Prijs:

  • Ticket categorie 1 met busvervoer en maaltijd à €83


Georganiseerd door:
Neos Nationaal met deelname vanuit Neos Kasterlee
Locatie:
Lotto Arena Antwerpen
Schijnpoortweg 119
2170 EKEREN (ANTWERPEN)