Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Senioren Fest / Neos 40 jaar + 2
op 4/9/2022 om 10:00 tot 22:00
Programma:

 

In 2020 werd Neos 40 jaar. (‘Eindelijk tot de jaren van verstand’ zullen sommigen zeggen).
Wat een groots, spetterend feest moest worden op de terreinen van de Schorre in Bornem, liep af op een sisser. Verslagenheid alom.
Maar niet getreurd, we rechten onze rug en vieren in 2022 ‘Neos 40 jaar + 2’. We hebben voor het feest het oog laten vallen op de Lotto Arena en contacteerden een hele resem artiesten om het feest op te luisteren.

Allereerst de presentatie: die legden we in de capabele handen van Bieke Ielegems en Erik Goossens.
De totaalbeleving start al aan jouw voordeur. Een autocar brengt de leden van jouw club naar een restaurant waar we genieten van een feestelijke maaltijd met aperitief. Vervolgens gaat het naar de Lotto Arena, het gezellige broertje van het Antwerpse Sportpaleis, waar ieder vanop zijn eigen zitje geniet van een muzikale namiddag. Neos staat garant voor nét dat ietsje meer. Jullie zullen in de watten worden gelegd!

Op het programma? Talrijke verbindende activiteiten én de nodige muzikale gasten die met hun muziek nostalgie en verbondenheid brengen. Raymond van het Groenewoud, Studio Guga en de Grungblavers zullen elk op hun eigen manier het dak van de Lotto Arena blazen. We maken er samen een feestje van!

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat deze datum in de annalen van Neos een in het oog springende plaats kan innemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Wanneer: Zondag 4 september 2022, 13:30 h.
Waar: Lotto Arena, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem.
Prijs: leden 83 € / niet – leden 88 €. (Ticket, busvervoer en middagmaal inbegrepen).
Inschrijven kan door storting op Neos Dessel rekening nr.: BE89 7330 5526 6485.
Met vermelding van ‘Senioren Fest’ en de naam van de deelnemer(s) en wel vóór 31 mei 2022.

 

Georganiseerd door:
DESSEL
Locatie:
Lotto Arena
Schijnpoortweg 119
2170 MERKSEM (ANTWERPEN)