Je bent hier:
In de Kijker
De musical 'Titanic'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al meer dan 30 jaar brengt Festivaria unieke muzikale spektakels, gebracht door een mix van enthousiaste professionals en vrijwilligers, tegen een spectaculair en technisch hoogstaand decor aan de oever van het Donkmeer, één van de mooiste openluchttheaters van Europa.
Onze tweejaarlijkse afspraak met het ‘theater op het water’ staat bij vele clubs met stip in de agenda. Met Titanic haalt Festivaria het verhaal van het legendarische schip voor het eerst naar Vlaanderen.
 

Zij doen hiervoor een beroep op een combinatie van professionals en vrijwilligers.
Kijk even mee naar de cast: Ivan Pecnik, Peter Bulckaen, Nordin De Moor, Michiel De Meyer, Goele De Raedt, Line Ellegiers en Dorian Liveyns.
 

Vergeet het filmverhaal met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. In deze grootse musicalproductie beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld: de Titanic.
Aan boord: 1.301 passagiers en 941 bemanningsleden. In openlucht bent u één van hen. Stap over de loopplank en maak kennis met scheepsdirecteur Ismay die geschiedenis wil schrijven en het schip tot het uiterste drijft, kapitein Smith die de snelheid naar 23 knopen opvoert, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte.
 

‘Titanic, de musical’ ging in 1997 op Broadway in première en kon op heel wat bijval rekenen. De muziek en liedteksten van Maury Yeston en het script van Peter Stone wonnen samen een Academy Award, een Emmy Award, een Olivier Award en drie Tony Awards. De originele Broadway-productie won vijf Tony Awards. Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber.
Beleef mee hoe dit onzinkbare schip aan zijn eerste en tevens laatste reis begint.
 

Wanneer: Donderdag 29 augustus 2019.
Waar: Openluchttheater aan het Donkmeer, Alfred Nelenpad,9290 Berlare.
Prijs: leden 70 € / niet-leden 75 €.
Inschrijven kan door storting op Neos Dessel rekening nr.: BE89 7330 5526 6485.
Met vermelding van ‘Titanic’ en de naam van de deelnemer(s) en wel vóór 12/06/2019.