Je bent hier:
In de Kijker
Startwandeling 2019.

 

 

 

 

 

 

De vakantie is bijna achter de rug, de kleinkinderen zijn hun schooltassen alweer aan het klaarmaken, dus hoog tijd om er weer in te vliegen. Het nieuwe werkjaar starten we als vanouds met onze ‘Startwandeling’.

We beginnen de dag met een uitgebreid ontbijt, geserveerd door de ploeg van restaurant Alauda.
Uit ervaring weten we dat dit ontbijt telkens weer een hoogstandje is. En als we zeggen uitgebreid, dan bedoelen we UITGEBREID; in hoofdletters dus. Niet te missen dus.
Er wordt opgediend om 9 h. en na de innerlijke mens te hebben versterkt, zo omstreeks 10:30 h., starten we met onze wandeling.

We wandelen door Dessel; een wandeling uitgestippeld door Hilda Peeters en Maria Geboers.
We vertrekken aan restaurant Alauda en zullen uiteindelijk daar ook terug aankomen. Ook dit zal een interessante wandeling zijn, waar we ook weer de vergeten / verborgen mooie plekjes in onze eigen gemeente zullen (her)ontdekken.

We organiseren een 'Vliegende Brigade', die zal fungeren als bezemwagen voor eventuele pechvogels.
Halfweg de wandeling is er een rustpunt voorzien, waar je kan genieten van een versnapering. De niet-wandelaars kunnen rekenen op de Vliegende Brigade om daar te geraken. We pendelen voortdurend weg en weer.

Na een fikse wandeling kan een frisse pint meer dan deugd doen. Daarvoor kunnen we terecht op het terras van Alauda. We sluiten de dag af met een drankje en een gezellige babbel.

Prijs: leden 19 €; niet-leden 24 € (Ontbijt en 2 drankbonnetjes inbegrepen).
Inschrijven kan door overschrijving op NEOS rekening BE89 7330 5526 6485, met vermelding "Startwandeling" en de naam van de deelnemer(s).En wel vóór 28/08/2019. Vermeld ook even ‘wandelen’ of ‘niet wandelen’.

PS: Zorg voor stevig en gemakkelijk schoeisel en wapen je tegen eventuele regen.
      Wij beloven de dag voordien een mand eieren naar de arme Klaren te brengen, tot op heden
      nog altijd de beste garantie op zonnig weer.