Je bent hier:
Wie zijn wij?
Wie zijn we?

Neos Herzele betekent een NEtwerk voor Ondernemende Senioren te Herzele.

Neos Herzele is een sociaal-culturele seniorenvereniging die deel uitmaakt van Neos vzw en het provinciaal verbond Neos Oost-Vlaanderen. 

Met pensioen of 50+ en heb je af en toe vrije tijd of maak je zelf tijd om volop van het leven te genieten? NEOS, helpt je daar graag bij en biedt een programma op maat van de actieve senior.


Wat mag je verwachten? 

Bij Neos ben je altijd op de hoogte. Unieke voordrachten en bedrijfsbezoeken bieden een uitzonderlijk kijkje achter de schermen. Professoren en specialisten komen met veel plezier tot in jouw plaatselijke club. Deskundige gidsen nemen je op sleeptouw tijdens boeiende uitstappen.

Onze grote troef is ons cultuuraanbod. Neos zit op de eerste rij voor de grootste, culturele evenementen van Vlaanderen. Door jarenlange ervaring zorgen we bovendien voor de beste plaatsen, georganiseerd vervoer en een heerlijke maaltijd onderweg.

Neos houdt van gezelligheid en tafelen in goed gezelschap. Ontdek bij ons een vriendenkring van oude bekenden en nieuwe gelijkgestemden. Samen op stap gaan, jeugdverhalen herbeleven, bijpraten en nieuwe herinneringen maken. Onze unieke sfeer wordt gedragen door vrijwilligers. Het zijn de plaatselijke bestuursploegen die zorgen voor een warm onthaal.

Word lid van Neos en ontdek samen met leeftijdsgenoten wat het leven voor jou nog allemaal in petto heeft. Iedereen die zich herkent in wat Neos is kan uiteraard lid worden.