Je bent hier:
Wie zijn wij ?
Wie zijn wij ?

Neos Bree is een vereniging van actieve en ondernemende senioren uit Bree en telt 161 ledenWij zijn een plaatselijke afdeling van de bruisende nationale seniorenorganisatie Neos vzw, Netwerk van Ondernemende Senioren met 220 lokale afdelingen, verdeeld over Vlaanderen, ieder met een eigen bestuur en een eigen jaarprogramma; meer dan 35.000 senioren vonden reeds de weg naar Neos.

Net op pensioen (of misschien nog niet) en zin in nieuwe uitdagingen, toffe ontmoetingen, boeiende uitstappen en veel gezelligheid? Maak dan kennis met Neos Bree.

Op 23 juni 2023 tijdens het zomerfeest bekrachtigde de algemene ledenvergadering de samenstelling van het huidige bestuur (klik op 'bestuur'). Onze bestuursleden geven je graag informatie over hoe je lid wordt van onze club. Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Alle informatie over hoe je lid wordt, vind je in de rubriek 'Lid worden' op deze website.

Wat heeft NEOS Bree je te bieden?

  • Ons jaarlijks drieluikje met ons gevarieerd jaarprogramma;

  • frequente digitale nieuwsbrieven van Neos Bree met korte verslagjes, foto's, aankondigingen, clubagenda;

  • maandelijks een digitale nieuwsbrief (Digizine) van Neos nationaal met interessante aanbiedingen en nieuwtjes;

  • driemaandelijks het Neos-magazine met boeiende artikels en weetjes in je brievenbus;

  • verzekering tijdens elke Neos-activiteit;

  • bewijs van aansluiting bij een erkende sportfederatie waarmee je een gedeelte van je Neos-lidgeld terugkrijgt van je mutualiteit.

Tot gauw!
Louis Coonen