Welkom op de website van Neos Bree, Netwerk van Ondernemende Senioren

Ben jij op zoek naar activiteiten die je boeien, je iets bijbrengen, je verrassen, je ontroeren? Momenten waar je intens van kan genieten en blijven nagenieten? Momenten waarop je beseft dat je ten volle in het goede leven staat? Dan ben je bij Neos BREE aan het goede adres. Neos Bree is een socioculturele vereniging voor actieve, ondernemende senioren vanaf 55 jaar van groot-Bree die zin hebben in nieuwe uitdagingen.

Onze bestuursploeg heet je graag welkom voor een programma met boeiende lezingen, originele daguitstappen, gezellige ontmoetingsmomenten, culturele parels en interessante bedrijfsbezoeken.

We trekken er ook regelmatig op uit of verkennen onze streek al wandelend. En we missen geen gelegenheid om samen het glas te heffen, de voeten onder tafel te steken en bij te praten met oude en nieuwe vrienden.

Want bij Neos BREE doen we de dingen samen. Je bent er in goed gezelschap. Heb je er zin in? Neem dan contact met onze secretaris guy.beckx@telenet.be. Tot gauw !

Met ondersteuning van Neos Limburg en Neos Nationaal (Netwerk van ondernemende senioren) verwennen we onze 161 leden elk jaar met een boeiend en gevarieerd programma:

  • daguitstappen en culturele activiteiten;
  • voordrachten en lezingen van kwaliteitsvolle sprekers;
  • muzikale avonden;
  • bedrijfsbezoeken;
  • sport en beweging: fietsnamiddagen, wandelingen, petanque, bowlen;
  • jaarlijks een meerdaagse binnen- of buitenlandse reis;
  • clubfestiviteiten: kerstfeestje, nieuwjaarsreceptie, zomerfeest, BBQ.

Neos Bree zorgt met andere woorden voor een zinvolle invulling van je vrije tijd in een gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer.

Heb je interesse voor ons jaarprogramma (klik op 'Jaarprogramma') of wil je bij wijze van kennismaking als kandidaat-lid aan een van onze activiteiten deelnemen, neem dan contact op met onze secretaris guy.beckx@telenet.be die je graag zal verder helpen.

Mocht je na de kennismaking of nu meteen al effectief lid willen worden van Neos Bree, dan vind je alle informatie in de rubriek 'Lid worden' op deze website.

Zeer graag tot binnenkort.

Louis Coonen
voorzitter

 

Volg ons ook op facebook:
www.facebook.com/neosvzwbree

 

 

 

30/7/2024
Fietsnamiddag
6/8/2024
Fietsnamiddag
13/8/2024
Fietsnamiddag
19/8/2024
Heppeneert, gebedsviering in de Sint-Gertrudiskerk, maandag 19 augustus 2024
20/8/2024
Fietsnamiddag