Neos Bree huldigt verdienstelijk bestuurslid tijdens nieuwjaarsreceptie 2017.

Op vrijdag 13 januari 2017 kwamen de leden van Neos Bree samen in Mussenburghof voor hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Dat was het ideale moment om uittredend bestuurslid Mia Nouwen-Willems letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes te zetten.

Mia heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor de groei en bloei van onze vereniging, maar vond nu de tijd gekomen om het wat rustiger aan te doen. Als dank voor haar inzet als bestuurslid werd haar een mooie ruiker bloemen  en wat lekkers aangeboden. Daarbij werd haar ook het zilveren Neos-ereteken toegekend en opgespeld door onze voorzitter. Christine had op een bestaande melodie een mooie en toepasselijk tekst geschreven en op die manier kon het hele gezelschap haar al zingend het beste toewensen.

De glaasjes cava en andere dranken maakten de tongen los en de hapjes smaakten heerlijk: we toastten allemaal samen op Mia en op een gelukkig en gezond 2017 voor iedereen. Het drukke gepraat werd even onderbroken voor de voorstelling van onze buitenlandse reis die dit jaar naar Imst in Tirol- Oostenrijk gaat van 18 tot en met 24 juni.

Voor meer info over Neos Bree en ons programma: www.neosvzw.be/bree