Neos Bree stelt nieuwe jaarprogramma voor tijdens BBQ op 30 augustus 2019. Verslag

 

Neos Bree, netwerk van ondernemende senioren, gaf op vrijdag 30 augustus de aftrap voor het nieuwe werkjaar. Dat gebeurde tijdens een gezellige zonovergoten BBQ in Mussenburghof Bree waarop het nieuwe jaarprogramma werd voorgesteld door voorzitter Louis Coonen en secretaris Guy Beckx.

 

De 70 aanwezigen werden hartelijk welkom geheten. De voorzitter verheugde zich over de talrijke opkomst en zeker ook over het opvallend aantal nieuwe leden die individueel werden voorgesteld en met applaus als lid werden onthaald. De laatste maanden ‘boomt’ Neos Bree: de club evolueerde van 85 leden in mei 2019 naar 107 vandaag. En er staan nog kandidaat-leden aan te schuiven.

Het jaarprogramma is aan dat succes niet vreemd; Neos Bree biedt een erg gevarieerd programma aan met voor elk wat wils: leerrijke daguitstappen, geleide stadswandelingen, boeiende lezingen, bedrijfsbezoeken, wandel- en fietsdagen, een muzikale avond, een meerdaagse buitenlandse reis en zeker niet te vergeten gezellige feestjes onder vrienden. 
Neos Bree mikt op een doelgroep van jonge en wat oudere senioren met een open geest die de Neos-waarden delen: verdraagzaamheid, solidariteit, vriendschap, ondernemingszin en nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te ontdekken en te verkennen, om te genieten en om erin te geloven dat het beste nog moet komen.

Na afloop van deze leuke, hartverwarmende en lekkere namiddag vol ambiance en enthousiasme, ontvingen de aanwezigen een ledenkrant en een drieluikje waarop de vele activiteiten van 2019-2020 staan opgesomd.
Interesse voor het nieuwe jaarprogramma? Raadpleeg onze website 
www.neosvzw.be/bree. Je vindt er alle informatie (‘jaarprogramma’), ook over het lidmaatschap (35€) waarmee je tot eind 2020 kunt deelnemen aan zoveel interessante en gezellige activiteiten. Ook op Facebook vind je ons terug: www.facebook.com/neosvzwbree