The ABBA Story, Thank you for the music, zaterdag 2 november 2019, Stadsschouwburg Antwerpen. Verslag

Het Engelstalige spektakel 'The ABBA Story' bracht de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Take a chance on me”, “Money, money, money”, “Dancing Queen” en zoveel andere onvergetelijke ABBA-songs werden gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren. 

44 leden van Neos Bree genoten van een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis (de jaren '70), met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Sweet memories!
Proficiat ook aan Neos nationaal voor de perfecte organisatie: we werden netjes op tijd aan de sporthal in Bree opgehaald door een chique comfortabele bus, richting Ekeren waar we een middagmaal kregen opgediend.
 Van daaruit naar de stadsschouwburg in Antwerpen waar we ons mengden onder de 1600 Neos-leden van gans Vlaanderen. We hadden zeer goede plaatsen en genoten zittend maar ook rechtstaand van zovele ABBA-songs, keurig aan elkaar gepraat door onze Limburgse Virginie Claes (miss België 2006).
Een mooie goed gevulde dag, was het! We kijken alweer uit naar een volgende productie!

Fotoreportage: zie knop Fotoalbum op deze website.