Kerstfeest, vrijdag 16 december 2022, feestzaal Jacky Jaeken

De feestzaal bij Jacky Jaeken in Dilsen-Stokkem die altijd weer zorgt voor een herkenbare aankleding met een Neos-dia ter verwelkoming en gepersonaliseerde menukaarten, was weer goed gevuld met een 80-tal leden.

Omdat voorzitter Louis Coonen tot zijn bijzondere spijt verstek moest laten gaan wegens gezondheidsproblemen, nam bestuurslid Lisette Donders de honneurs waar. Ze heette iedereen hartelijk welkom en stond stil bij de drie leden die ons het bijna voorbije jaar zijn ontvallen (Louis Vanhamme, Agnes Neyens en Rob Reyners). Er werden ook drie nieuwe leden (Antoinet Hillen, Madeleine Hendrikx en Jos Gielen) die op deze activiteit present waren, met een applausje welkom geheten in onze club van 160 leden.

Lisette bracht de bestuurshernieuwing die er in 2023 zit aan te komen, in herinnering en sprak de hoop uit dat het afgeslankte bestuur zal worden versterkt met een drietal nieuwe bestuursleden die hun talenten en vaardigheden ten dienste willen stellen van de organisatie en de werking van onze club.

Voorzitter Louis had haar verzocht zijn voorbereide welkomstspeech voor te lezen zodat hij toch van op afstand in ons gezelschap aanwezig was. We wensen Louis alvast een spoedig herstel toe.

Tot slot werd onze entertainer van dienst Johny Frederix geïntroduceerd en kon het feest, na een geanimeerde aperitief met hapjes, van start gaan: het menu zag er alleszins lekker uit. 

Onze zanger was top of the bill: als een volleerde crooner verraste Johny ons met een verscheidenheid van herkenbare melodieën, de meeste met een nostalgische toets. En hij kreeg zonder veel aanmoediging de dansers op de vloer. Een zanger die het feest opluistert met muzikale intermezzi, zorgt toch altijd voor een bijzondere sfeer. Fijn gedaan, Johny, we hebben ervan genoten.
Het was een heel gezellige en feestelijke namiddag met veel verbondenheid en warme vriendschap, zoals we dat bij Neos gewoon zijn.
Guy

Foto's: zie fotoalbum